Servicecenter

Carclusive Servicecenter Stockholm – Din Expert på Bilservice

Välkommen till vårt toppmoderna servicecenter mitt i Stockholm, där vi erbjuder förstklassig service för alla typer av bilar. Hos oss får din bil den omsorg den förtjänar, med precision och expertis.

Din Bils Bästa Vän i Stockholm

Våra erfarna tekniker i Stockholm är specialiserade på allt från grundläggande underhåll till komplexa reparationer. Vi anpassar våra tjänster för att möta just dina behov, oavsett om du kör en ny bil eller en älskad äldre modell.

Skreddarsydd Bilvård för Optimal Prestanda

Vi förstår att varje bil är unik. Våra mekaniker använder de senaste verktygen och teknikerna för att säkerställa att din bil håller sig i toppskick. Vi erbjuder skräddarsydda serviceprogram som är designade för att maximera din bils livslängd och prestanda.

Hållbarhet och Kvalitet i Centrum

Hållbarhet är nyckeln i allt vi gör på Carclusive i Stockholm. Vi strävar efter att använda de mest miljövänliga produkterna och metoderna i våra processer för att minimera påverkan på miljön samtidigt som vi ger din bil den bästa möjliga servicen.

Boka Din Service i Stockholm

Att boka en tid hos oss är snabbt och enkelt. Du kan antingen göra det via vår webbplats eller genom att ringa direkt till vårt center. Vi är här för att svara på alla dina frågor och se till att din bil får den vård den behöver.

Läs mer om vad som ingår i vår bilservice

  • Byta luftfilter. Väsentligt för bränsleeffektivitet och prestanda.
  • Kontroll av bromssystemet. Vi inspekterar bromsskivor, bromsbelägg, bromsvätska och andra komponenter för att garantera korrekt funktion av bromssystemet.
  • Däckrotation och balansering. Förlänger däckens livslängd och säkerställer jämnt slitage.
  • Belysning. Kontroll av samtliga bilens lampor, inklusive strålkastare, bromsljus, blinkers och övriga ljuskällor.
  • Batterikontroll. Vi testar batteriets laddningsstatus och byter ut det vid behov.
  • Kylvätskenivå och kontroll av kylsystemet. Förebygger överhettning och skyddar mot frost.
  • Avgassystem. Vi inspekterar avgassystemet för att upptäcka eventuella läckor eller skador.
Verkstad